Jan 23, 2007, 11:46 AM

БЪДИ ЖЕНА 

  Poetry
2734 0 21

                                                На всички   жени, които ме обичат.          

 

 

 

Бъди жена! - ще кажа нежно аз.

Защо със друго пак да те сравнявам.

На твоя поглед и на твоя глас

не се научих как да устоявам.

 

Преследвана и търсена бъди.

Мишена за очите на мъжете.

Да бъдеш друга просто не върви -

така са те създали боговете.

 

Пали пожар във мъжките сърца

 с тайнството, което притежаваш.

Накратко казано - бъди жена,

загадки продължавай да създаваш.

 

Загадка даже ти си остани,

така ще бъдеш по-недостижима.

Дори животът да се измени -

теб просто трябва, трябва да те има!

 

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??