Аз не съм те мечтала наяве.
И насън не съм те намирала.
Ти си случване - явно и трайно,
не от другите - с гриф: "До поискване".
Ти не си ме намерил на пътя,
и с магия не си ме създавал.
Щом ме жегнеш със думи, боли ме,
но те чакам - мойто "утре" бъди ми.
Често мислено с тебе се търсим -
две пътеки към път ни извеждат.
Нека всички несбъднати истини
бъдат нашата жива надежда.
© Нели All rights reserved.
Гушкам те!