Лети със птиците в небето
и разкажи им за сърцето,
което до днес не спря да отрича,
че безкрайно много те обича,
То най-накрая разбра,
че ти не искаш любовта.
Плувай със рибите в реките
и разкажи им за сълзите,
които изплакаха две самотни очи,
чиято надежда ти заличи.
Те най-накрая разбраха,
че за теб безнадеждно копняха.
Намери си после на земята момиче,
но на нея недей разказвай нищо...
Само поправи сгрешеното при мене -
докажи й че е в твойте копнежи.
Защото най-накрая разбрах наш'та съдба
и днес ти връщам твойта свобода...
Бъди щастлив и обичай до болка -
както аз те обичах досега
и не се мъчи да подаряваш огън,
а сподели една малка искра!
© Петето All rights reserved.