Бъди ти
Бъди нежен бриз галещ коси
и неспирен блясък в очи.
Бъди светъл лъч в нощта
и красив спомен от мига.
Спирай ми с поглед дъха
и сбъдвай всяка мечта.
Преобрази този свят,
бъди тъй истински и непознат.
Бъди моя радост и зов
и бъди на всичко готов.
Любовта си в моето сърце,
ти всичко ми даде,
но и всичко ми взе.
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова All rights reserved.