May 17, 2011, 9:42 AM

Бъди вода 1 

  Poetry
465 0 0

Аз съм пустиня,

бъди моят оазис,

бъди вода!

 

Аз съм черна робиня,

уморена, жадна.

Бъди вода!

 

Аз съм риба,

на сухо, мятам се на брега.

Бъди вода!

 

Аз съм дърво - смокиня,

отдавна дъжд не е валял.

Бъди вода!

 

Не се превръщай в лед,

нито в пара дори,

имам нужда от теб,

вода бъди!

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??