Бъди звезда
Когато чакаш ти отплата,
не даваш всекиму богата,
не мислиш много, не твориш,
а чакаш само и не спиш...
Прави го от сърце, душа,
прави го за небе, земя,
и тъй ще се почувстваш ти,
велик във своите беди...
Дали ще те четат сега,
това е само суета,
не страдай от това,
бъди - звезда!...
© Вал Герх All rights reserved.
Човек пиши, когато нещо силно го вълнува, а не за да бъде прочетено.Това са последващите моменти.
Хареса ми чистотата на повода за написването, но и хубавия стих!
Поздрав , момче! Бъди благословен!