Тази нощ е нощ на мечти
на красиви и тайни желания
поискай си нещо и ти
докосни се до нейното обаяние.
Целуни със усмивка небето
полети със шейна към звездите
отиди на място където,
бил си само в мечтите.
Повярвай че днес е възможно
да усетиш света в свойте длани
но знай и това е преходно
остават само чувствата сбрани.
© Зл Павлова All rights reserved.