Ето, пак съм у дома ,
пак съм край красивата елха.
Ах , колко жубава е тя
и как блести, блести.
Бъдни вечер е сега,
а утре Коледа е
и няма нищо по-прекрасно,
нищо по-красиво от това.
И ето, както бе в съня,
сняг отново заваля
и сякаш със това в нощта,
стана още по-красив града.
© Радослав Димитров All rights reserved.