Mar 3, 2006, 2:56 PM

Българи-Свободни,Горди,Патриоти 

  Poetry
1333 0 4

Българийо-едничка мила

Родино-славна и неповторима...

Дълго чакала си таз година

когато робството отмина

И днес "3-ти март" ний българите горди

Към миналото отворили сме порти

128 години на свобода отминали

хиляди герои за нея са загинали

Да вдигне чаша в тяхна памет,

да развее българското знаме,

да запее химна ни народен-

всеки който чувства се свободен

Българийо-едничка мила

Родина славна си и неповторима...

© Елмо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??