България в ЕС
Безверие се стеле над нашия народ,
всички са закъсали, без чушки и компот.
Демокрация настана в нашата страна,
мизерия ужасна чука на външната врата.
Европейска нация сме станали навред,
ала вървим все назад и по-назад, а не напред.
© Мими All rights reserved.