Feb 7, 2008, 8:26 AM

''Бърза промяна'' 

  Poetry » Love
589 0 0

                                       ''Бърза промяна''

     Промяна в нас намирам аз и това не може изобщо да се скрие.
     Тя е с най-голяма власт и с удоволствие ще се опита
     винаги, щом поиска над мен и теб да връхлита,                  
     все пак тя се пита дали да продължава сред хората да скита.
                    
     Бърза като нея никой няма да може да намери, дори да търси. 
     Някои хора казват пак, макар да не дават знак,
     нещо в тях постоянно ги пита точно как, но пък 
     за сметка на това им дава и разрешава да живеят и в мрак.


     Бърза промяна май завладя света
     или е друго нещо, о, не, не знам това.
     Аз си предпочитам и винаги ще го наричам 
     точно това, точно така и то както обичам:
     За мен по-лесно е, бърза промяна да е.

© Кою Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??