Бързам, бързам да те стигна
през полето,
над морето
като птица да се вдигна,
и да долетя, където
може би ме чакаш вече
търпеливо,
търпеливо.
И тогава в час уречен
ще сме двамата щастливи!
Пренаписали съдбата,
сто потопа преживели
ще посрещаме зората
вдъхновени,
помъдрели!
Ще почувстваме покоя
да си мой
и да съм твоя!
© Елка Тодорова All rights reserved.