Не си мисли, че малко те обичам,
щом рядко виждаш моите очи.
Не мога лесно аз да бъда ничия,
ала в сърцето ми си само ти.
Че те обичам рядко ти ще чуваш
и то ще бъде само в малки часове.
Това, за мене колко много струваш,
аз и ти ще знаем най-добре.
До теб аз рядко ще заспивам нощем
и няма с утрото да ти звъня.
Ако си готов да ме обичаш още,
най-хубавите дни ще ти даря.
Това, което двама с теб ни свързва,
невидимо ще бъде за света.
Тя, бързата любов, изгаря бързо,
а аз със тебе искам вечността.
© Мария All rights reserved.