Аз пак ще срещна теб, любов всесилна!
Днес или пък утре, даже и след месец, два
и вярвам, че ще ми дариш мечта закрилна,
от щастие ще се обичат две сърца.
Аз вярвам! Ще те срещна някой ден случаен,
ще те загледам, мен ще пожелаеш ти
и ще ме водиш ти по пътя ни безкраен
към обич, радост и безброй мечти!
Ще те открия аз, любов всесилна,
и от щастие ще се обичат две сърца,
душата ми ще бъде птица лекокрилна,
днес или пък утре, даже и след месец, два...
© Дани Иванова All rights reserved.