Dec 12, 2008, 10:53 AM

* * * 

  Poetry » Love
1251 0 12

Напразно те търся навсякъде,
напразно тормозя душата си.

 

Напразно се срещаме някъде,
напразно усещам ръката ти.

 

Напразно безмълвно се вричаме,
напразно прахосваме дните си.

 

Напразно гоним пътя за никъде,
напразно плачат очите ни.

 

Напразно даряваме ласките,
напразно стенем "Обичам те"!

 

Празен празник на призраци!

© Нова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??