Никога не бях ти казвала преди
какво реши за мен съдбата и какво ми отреди.
Сега седни на стола, слушай и не говори,
и след това, което кажа, без да се замисляш ми прости.
Никога не съм била добрата, примерната,
не съм олицетворявала жената.
Дъщерята нежелана,
Разочарованието,
Незарастващата рана…
Спадове - Възходи,
Скитница, която по улицата броди.
Блудница без дом,
за момчетата утеха,
кучетата ми бяха единствена подкрепа.
Ръка, протегната за някой цент,
Хероинът в живота ми е диригент.
Отблъсната,
Захвърлена,
Намразена… всеки гледа и подвиква ми: Прокажена!!!
Мястото ми в Ада се намира,
Светът не е за мен, той само хубавите хора си подбира!
© Елеонора Стефанова All rights reserved.