***
Излъжи я отново - тя не ще почувства!
Излъжи я отново - и това ще прости!
Измами я с друга, друга прегръщай!
Но тя има нужда от тебе - помни!
С поглед убий я!
Тя ще живее.
Пак нарани я!
Ще бъде до тебе.
Глупава може би, смела едва ли,
а просто обичаща, лудо наивна.
Тя себе си мрази и неин провал е
това, че е вярна само на тебе!
© Цветелина All rights reserved.