...И нищо друго
И няма друго, ти си всичко:
огън, въздух и вода,
и няма друго, ти си всичко:
вятър, слънце и луна.
...И няма друго, в мен си всичко:
сърце, душа, любов до край,
и няма друго, ти си всичко:
небе, земя, и ад, и рай.
...И няма друго, ти си всичко:
оазис нежен и пустинен път,
и няма друго, ти си всичко:
сълзи и смях, живот и смърт.
...И няма друго, ти си всичко:
и днес, и утре ще съм с теб до гроб,
и няма друго, ти си всичко!
ОБИЧАМ ТЕ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!!
© Васил Спасов All rights reserved.