Никога.
И винаги.
Винаги.
И никога.
Това съм аз.
Това си ти.
Зависими
един от друг.
Вървим сами,
вървим. Напук.
Преплетени
(живеем поотделно).
Умиращи
(цигара в понеделник).
Несигурни
(омраза след любов).
Връщаш се
(за мен не си готов).
И винаги,
и никога
обичаме.
И винаги,
и никога
обичани.
© Или Дадарова All rights reserved.