Apr 18, 2015, 11:33 PM  

* * * 

  Poetry » Phylosophy
365 0 1

Нощем премръзва

понякога мълком на

някоя пейка

 

и в мисълта, че

си нейде, усеща и

стряха, и грейка...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??