Вървиш.
Туптиш.
Изгаряш.
Огнена стихия,
изгаря,
изпепелява,
човешки души - невежи - изгарящи,
на огън посявъщ - бурен.
О, не - цвете искрящо,
силно и нежно,
огнено сияние,
пролет златокоса,
изгряваща
утринна роса.
Прелитат
нежни звуци
в твоята земна
душа.
94г
© Сириус Надежда All rights reserved.
С обич!