Feb 19, 2010, 9:41 PM

Целулоид Нирвана 

  Poetry » Other
698 0 3
казвай ми любов
следващите девет седмици и половина
ще съм
фъни валентайн
с връзка с Оня Голям Лотос На Всеобщото Опрощение
и домакинска поезия
(чика лилава си три и микрофон)
в средата на февруари
тафта
тавтология
и трюфели
повтарям се в прегризаната нишка от сребро
заченатите в сряда сълзи
поникват вчера
в домашно печен милки уей
и вперен поглед право в очите ти
медена питка
с опростени грехове и първо причастие
ще изгладя бялата яка
удебелената линия на разстоянието също
ще те направя вярващ
литъл валентайн
в среднощни откровения и мисъл
малка мис Мили не танцувах с тебе до края на света не
в средата съм копнеж и девет
само ми казвай любов

© Зорница Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??