Открехни вратата на Съня!
Влизай бавно,
тихо стъпвай в мислите...
Изхвърли огризката - вина!
Прегърни го
и по-силно искай!
Прибери завивките - съмнения!
На тъгата прахта
избърши!
Вярвай си! И силно вярвай в него!
Целуни го!
После го сбъдни!
© Веселка Стойнева All rights reserved.