Sep 4, 2011, 10:16 PM

Целувката на розата 

  Poetry » Love
811 0 3

Ако бях цвете, щях да съм роза,
за да целувам лицето ти скришом.
Ако бях песен, щях да съм тази,
която възпява чертите ти тихо.

Ако бях слънце, щях да те милвам,
топло и нежно с лъчите искрящи.
Ако бях вода, щях да се плискам,
за да измия очите ти ясни.

Но аз съм само нежно момиче.
Сърцето ми  някак тъжно потрепва.
Безмълвно умея до гроб да обичам,
но искам със думи в нощта да ти шепна.

© Снежина Айдарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??