Прегърни ме нежно.
Погали лицето ми.
Докосни ме така, че тялото ми да потръпне.
Стопли ме с устни.
Покажи ми колко красива може да бъде нощта.
Не ме ревнувай от вятъра - остави го да разпилява косите ми.
Нека полетим с него...
И нека телата ни се преплетат.
И нека се извия аз над теб.
И нека нашата любов да бъде най-красивото и най-вълшебното...
И нека звездите светят за нас тази нощ...
О, нека!
Тази нощ аз съм твоя!
Бъди моят Бог!
Обичай ме! Тук и сега!
И когато съмне...
Когато посрещнеш изгрева...
Когато слънцето ни погали с лъчите си...
Тогава дай ми целувката на зората!
Нека тя да е една, първа и последна,
но пареща, но страстна, но незабравима...
Дай ми я! Това е всичко, за което копнея!
И после... после си върви!...
© Ив All rights reserved.