Целувката ти ме взривява
и ме изпълва с мъжка мощ.
За много други обещава
в поредната безсънна нощ...
И сладоста й ме опива
по пътищата на страстта.
С магия топла ме обвива,
магията ти на жена!
Готов съм пак да не сънувам,
защото сън един ще сбъдна.
И аз започвам да целувам,
а вън... отдавна се разсъмна...
03.04.2022.
© Георги Каменов All rights reserved.