Jun 28, 2007, 12:26 PM

Целувки и сълзи 

  Poetry
707 0 2

Отчаяно се опитвах да дишам,
сякаш животът изгуби смисъл,
но в съзнанието си продължавах да те виждам.

Падам на колене и продължавам да моля,
 защо животът просто не си отиде?
Продължавам да лежа на земята,
знаейки, че ти лягаш до мен.

Ти си моят свят,
ти си моят живот,
без теб няма мен.

Отново усещам целувката ти, докато сълзите ми се стичат,
отново усещам гласа ти.
"Обичам те" ми казваш ти
и това е единственото, което искам да знам!

© Ива Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Е добре но работата е там че не знам на кой е но ще побликувам и оригинала;p
  • Може би е превод на стихотворение на чужд поет ? Нямаше да е лошо да оставиш оригиналния вариант и да кажеш на кого е
Random works
: ??:??