И завист, и злоба в никой и всички.
И всеки готов е на нищо и всичко.
Да бие, да беси, да дере и псува,
само и само с пари да купува.
Да кара и има коли и хотели,
скъпи бижута и дрехи модерни,
Но никой и нищо
цената на щастието не споменава.
Ала привидно щастливия всичко и нищо
за него дава.
© ЛиЛи All rights reserved.