Душата ми от ужас изтръпва -
таз година токът ще поскъпва!
Монополите пак ще печелят
и на наш гръб ще богатеят,
такава е жестоката ни съдба,
уви, ще ни докарат до ръба!
Както лесно може да се разбере -
беднякът от системата се дере!
Кой ти гледа съдбата на роба -
слаб е от раждането до гроба!
© Георги All rights reserved.