Mar 8, 2014, 10:23 PM

....... 

  Poetry » Phylosophy
442 0 1

Полета ми не сковавай,

когато гледам към сияйните звезди;

знай, че търся аз едно вълшебство,

едно ковчеже, пълно със мечти.

И често тъй, зареяна в небето,

виждам аз живота като сън,

като песен, която тихо преминава,

а ние можем да я чуем само със сърцето.

© Ирена Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??