По- късни ли..по- късно няма!
Било е сега!
Интересът изчезва и чаят изстива
и идва нощта..
Порастват и хората и остаряват
Животът ни свършва
Моментът пропуснал си и съжаляваш
но вече е късно
Не си действал по- рано, а си го можел
не си бил ти смел...
и риск да поемеш обмислен премерен
оставаш злочест
Затуй не отлагай ти нищо за после
а действай сега!
Бори се и следвай ти своето щастие
Улавяй мига!
© Росица Георгиева All rights reserved.