Mar 22, 2011, 7:48 PM

Чаках те 

  Poetry
716 0 2

Чаках те


Чаках те. Облечена в грях,
в легло, покрито с рози.
Чаках тихо, плачех и мълчах,
потопена в мъдри монолози.


Слушах тишината вътре в себе си,
защо ли чух я чак сега?
Шепнеше ми истини болезнени,
навяваше ми мъничко тъга.


Спомени подгониха ме. Чаках.
Розите превърнаха се в пепел.
Теб, любими, не дочаках.
Вечността ме взе и мене.

Илияна Дадарова

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??