Чакам те
Аз отново съм будна в нощта
и мислите ми са при теб.
Отново проронвам поредната сълза,
тихо шепнейки чакам те, аз все още съм твоя.
Мислите ми ден и нощ са при теб,
спомени обгръщат ме... Тъжни и хубави.
Да, чакам те, чакам те!
Ако още ме обичаш, върни се!
Аз съм тук!
© Мм All rights reserved.