Аз чакам те в съня ми да ми дойдеш,
да ме прегърнеш задушаващо дори,
сърцето си във мойто да разтвориш,
душата си да слееш с мойте дни.
Прекрасно се усмихвай със очите,
с милувка нежна докосни ме,
косите разпилей ми с тънки пръсти
в целувка твоя превърни ме.
Дори и разделени, душите ни се сливат,
в съня си виждаме се всяка нощ,
а сутрин моля се на Господ да те пази
и благославям те до полунощ.
Защото този сън си ти!
© Неземна All rights reserved.