Чакаш
Две свещи
хвърлят слаба светлина,
две нощи
мъждукат в буря и мъгла.
Да могат
с пламъчетата да озарят
твойто тяло,
ръце, поглед-въглен, гръб...
Едва докоснат,
ти вървиш сред мрака.
И чакаш.
Последната атака.
© Мирела Шопова All rights reserved.