Чаша вино.
И шепа сълзи,
сбрани в твойте
премръзнали длани.
Топъл полъх,
капчици мед...
Дъх на мечти
и целувка -
почти без покана...
Тиха песен -
съвсем на щурец.
Плахи устни,
рисуващи мен...
Шепот-трепет и
миг-тишина...
Светла нощ
и красива луна.
... Търся теб...
шепа пепел след нас
да остане.
Чаша вино...
И шепа сълзи -
във очите ти
плахо замрели.
Търсиш мен...
Но дали ме намери?!
© Нели All rights reserved.