Feb 25, 2018, 9:59 AM

Част от някого 

  Poetry » Other
344 1 1

Oтказах се 
да бъда достатъчна.

 

Непосилно е,
дори невъзможно.

 

Искам просто 
да съм част от някого. 

 

В мен да го има.

 

И без тази част
да не можем.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??