С думи те рисувам,
с думи вдъхновени.
С устни те целувам
щом си ти до мене.
И съм благодарен,
че със теб живея
във света ни шарен
на кралица Гея.
Благодаря отново,
че те имам, имам,
в стихотворно слово
и не спирам, спирам!
07.06.2023.
© Георги Каменов All rights reserved.