Nov 16, 2007, 8:57 AM

черен 

  Poetry » Other
729 0 6
аз съм черен
черен,
черен,
тъмно шоколадено
черен,
както, когато си
скриеш главата под
възглавницата черен,
като от приказките
абаносовото дърво
черен,
аз съм черен
черен,
черен
лебед…

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??