Sep 8, 2012, 11:44 AM

Черен лебед 

  Poetry
585 0 1

Лебед съм. Тъй нежна, грациозна…
В душата си вълшебство нося.
Ала ме почерни черна мъка
и любов налага се сега да прося.

 

Някак плаша ви с черните си дрехи,
всички лебеди са бели, но уви -
не търси при тях ни мъничко утеха,
като катран са „белите“ души.

 

Черен лебед съм, сама в живота плувам.
Вярна ми другарка е нощта.
Да обичам аз не се страхувам 
и в сърцето си все нося любовта.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??