Mar 12, 2021, 7:03 PM

Черна вдовица 

  Poetry
306 0 0

Тревогата като паяк черна вдовица
те дебне все едно си някаква мушица
паяжина в часовете на деня е спуснала
и секунда от него не е изпуснала.

 

Че ще се нахрани със теб е ясно
и чувството жив да те изяде е ужасно
а хванала те един път в своята паяжина
и  отровни зъби в плътта ти е забила
ще те пусне, когато последната капка
живот от теб ще е изцедила.

© Борислав Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??