May 14, 2024, 4:25 PM

Черни огнени очи 

  Poetry » Love
196 0 0

                                      Черни огнени очи

                                (Стихотворение)

 

                               Черни огнени очи,- 

                               разгоряха се като пламък.

                               Черни огнени очи- 

                               някой им придаде разгара.

 

                               Други две очи 

                               ги заобичаха!

 

                              Черните огнени очи казаха:

                             ,,Обичам те!"

                              Извикаха: ,,Обичай ме!"

                              Запяха: ,, Да се обичаме!"                                                                                                                                                    
     

© Ралица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??