Следвам черен вълк
в нощ проклета,
по устните му кръв
от загиналата жертва.
Реших да разбера
накъде се е запътил,
рискувам да умра,
ако ми се зъби.
Следвам черен вълк,
нека се усети,
откаченият ми ум
в дерето ме отведе.
© Богдана Маринова All rights reserved.