Dec 1, 2013, 10:45 PM

Черно-бели настроения 

  Poetry » Other
502 0 0

Добре ли съм, как се чувствам?

Или ми е черно, или е бяло,

ако  черно е около мен

завивам се със бяло одеяло.

Ако бяла светлина ме заслепява,

слагам черните си  очила.

 Тогава във душата ми  се появява

черно-бяла карирана мъгла.

 

На шах играя със съдбата,

печеля аз, печели  тя.

Какъв е изходът не зная,

но ще участвам – докато победя!

© Петя Пеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??