Dec 7, 2012, 2:22 PM

Черно-бели снимки 

  Poetry » Love
1042 0 4


Черно-бели снимки

 

Безкрайно

дълъг 

път

поех 

към тебе.

Дали 

ме чакаш

там, 

където 

времето 

не спи?

В бездънни

кладенци 

изплаках си

очите...

Дали

ще можем

грешките

да си простим?

Във друг

живот

или пък

в друго 

измерение

ще бъде 

срещата ни

по-щастлива, 

знам...

А в този - 

мъртва пепел

от изгаснал огън.

 

И в черно-бели 

снимки -

плам...

 

 

© Хрис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??