тъмнините ми трептят
щурмуват произволно
не могат да ме уязвят
така със огън
или дъжд
да пробиват болно
плът
която волно
отведнъж
се е отдала морно
и надлъж
търси онова отдавна обещано
(като паднала на колене)
и свалила всякаква отбрана
ще намери пътя осветен
© Kiddo All rights reserved.