Когато си тръгна, бе цвета на моята рокля,
когато те няма, е цветът на мойте очи,
когато бях твоя, цветовете не помня,
когато бях твоя, дори да мълчим.
Когато ти шепнех, бе цвета на моите устни,
когато си тръгнах, бе цвета на деня,
когато те срещнах, бе цвета на сърцето,
когато те срещнах, бе цвета на любовта.
Когато те търсих, цветът си отиде,
когато се върна, бе на мойто лице,
но той е това, което няма да бъдеш,
червения цвят на едно сляпо сърце.
© Стела All rights reserved.