С червена панделка привързана,
от въздишките ти обвързана,
във червено страстно съм оплетена,
на червено безбрежно обречена.
С червена панделка омагьосана,
от натежали стонове дамгосана,
с червено престъпно завита,
от червено до болка съм свита.
Червено - цвета на страстта,
на истината, не на пошлостта.
Червеното студено ми навява,
червеното погубва ме и ме спасява.
С червена панделка привързана,
на червено притичвам забързана
и червена е душата ми ранена,
на колене падам... и стена.
© Силвия All rights reserved.