И Бог последна
жената сътвори , и
като я видя
колко е хубава , за
първи път се усмихна* !...
.........................................................................................
По памет* , но винаги може да се провери -
опит за „танка“ по текст от „Кабала“ .
© Стоян Минев All rights reserved.