Jan 7, 2011, 11:32 PM

Честит празник 

  Poetry » Other
651 0 0

НаСвети Иван

със знака кръстен

с любов и вяра

ти си кръстен.

А надеждата

във всички ни остава

с името

           животът ти

добър да става.

 

Честит Имен Ден!

© Харита Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??